Programmacommissie

Maarten Witvliet 400x400.jpg
Maarten Witvliet
Bestuurslid
BPM Forum

Maarten Witvliet is bestuurslid voor het BPM-Forum en werkzaam bij USoft in Naarden. Hij helpt bedrijven met hoe software een versnelling kan brengen in de wereld van digitale transformaties. We leven in een wereld waarin onze wensen direct moeten ingevuld worden. We hebben geen geduld meer. Alles moet snel. Of dit nu gaat over de levering van mijn online bestelde broek, de goedkeuring van mijn hypotheek of dat ik een half uur moet wachten op mijn vlucht die vertraagd is. We willen 100% snelle, gepersonaliseerde service.

Maarten is van mening dat dit ook veel vraagt van de processen binnen organisaties. Waar we in het verleden veelal intern gericht waren om processen efficiënter te maken ziet hij nu veel bedrijven die bezig zijn om de processen af te stemmen op de klant. Customer Journeys zijn daar mooie voorbeelden van. Een positieve ontwikkeling. Toch ziet hij in de grilligheid van deze tijd nog te weinig bedrijven die echt bezig zijn met het ontzorgen van de klant. Welke service kan ik als bedrijf bieden om het leven van mijn klanten nóg aangenamer te maken. Een beweging die we niet moeten onderkennen…

 

RicardoPasschier.jpg
Ricardo Passchier
Business Solutions Leader
Software AG

Ricardo Passchier (1976) heeft een passie voor digitale transformatie en een fascinatie voor digitale disruptie. Op het moment volgt hij de ontwikkelingen rond 'internet of things' (IoT) op de voet. Via social media deelt hij regelmatig nieuws en achtergrond op dit gebied. Volg hem op Twitter via @rpasschier.

Ricardo is sinds 2000 actief op het snijvlak tussen business en technologie. Bij Software AG is hij verantwoordelijk voor het productenportfolio voor businesstransformatie, process intelligence en big data analytics. Voor zijn dienstverband bij Software AG was hij actief bij IDS Scheer en daarvoor bij CMG als adviseur bij organisaties in de telecomsector, het bank- en verzekeringswezen, de industrie en de consumentengoederenbranche. Hij hield zich daar bezig met vraagstukken rond procesoptimalisatie, prestatiemanagement en business intelligence. Ricardo studeerde Economie, specialisatie Bestuurlijke Informatiekunde, aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Rudi Niks 400x400.jpg
Rudi Niks
Director Customer Succes
Fluxicon

Rudi Niks is bestuurslid van het BPM-forum. Als Director Customer Succes bij Fluxicon, zorgt hij dat professionals over de hele wereld echt waarde halen uit data.

Als digitaal opportunist ziet Rudi overal kansen. Met de juiste digitale oplossingen is het mogelijk te excelleren in de business performance en klanten een onderscheidende beleving te geven. Het aloude probleem van ondoorzichtige processen die verstopt blijven in hoofden van mensen verdwijnt. Met geavanceerde (big) data-analyse technieken kunnen professionals kennis uit informatiesystemen halen. Met deze inzichten kunnen organisaties steeds sneller veranderen. Daarvoor is een innovatieve mindset, deskundigheid en goed gereedschap essentieel. Vanuit deze overtuiging bouwt Rudi bij Fluxicon aan de community van beste Process Mining professionals ter wereld.

Norbert Siegers
Norbert Siegers
Head of IT Channel Solutions
ABN Amro

Met gedrevenheid, humor, openheid en sensitiviteit weet Norbert mensen en teams te enthousiasmeren en te verbinden in het bedenken, realiseren en het leiden van complexe veranderingen in zowel business als IT. Hij wordt geïnspireerd door een combinatie van business dynamiek, technologie en verandering en geniet in het bijzonder van de samenwerking met professionals en teams aan de realisatie van innovatieve ideeën. Norbert werkt vanuit een duidelijke visie, is resultaatgericht, pragmatisch en onafhankelijk van geest.

 

 

Arjan Rijkeboer
Arjen Rijkeboer
Process Engineer
Sandd B.V.

Arjen is graag betrokken bij de groei en ontwikkeling (als verbinder tussen proces, commercie en ICT) van een onderneming. Zijn missie; Vertrouwen zo organiseren, dat er zo min mogelijk frictie optreedt.
Vanuit zijn rol is hij, samen met zijn collega’s, continu bezig met het inzichtelijk maken van de verschillende processen. Vandaaruit vraagt hij zich elke dag af wat er slimmer, beter, efficiënter kan op het gebied van processen systemen, maar vooral op het gebied van onderlinge samenwerking en communicatie. Hierbij laat hij zich steeds inspireren door alles wat nieuw is in de markt aan ideeën en systemen.

Meer sprekers worden geladen