Sprekers

Martijn van Ierland_BT2019.jpg
Martijn van Ierland
Team Manager & Release Train Engineer
Stedin Netbeheer B.V.

Sinds 2015 houdt Martijn zich bezig met de transitie van Stedin naar een Agile organisatie. Zijn focus is gericht op proces én techniek. Qua proces op de implementatie van het Scaled Agile Framework en een succesvolle uitrol naar vijf Value Streams en 30 scrumteams. 

Qua techniek richt Martijn zich op Low Code en Cloud Native development. Beide technieken zijn een sterke ondersteuner van de digitale transformatie.

Ronald Maas.jpg
Dagvoorzitter
Ronald Maas
Change Manager
ABN AMRO

Ronald is een gepassioneerd veranderaar. De laatste 7 jaar ontwerpt en leidt hij grote integrale veranderprogramma's binnen de ABN AMRO. Recent is dit de transformatie naar een scaled Agile organisatie. Daarvoor is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor het Lean Management programma binnen de Retail divisie en een organisatie- en cultuurveranderprogramma binnen de divisie TOPS (COO, Operations & IT). 

Marijn van de Poel
Marijn van de Poel
Project Lead Client Servicing
Nationale-Nederlanden

Marijn heeft 4,5 jaar ervaring op het gebied van Change, IT en Business. Dankzij het ontdekken en implementeren van (nieuwe) technologieën is hij in staat de huidige way of working uit te dagen en te verbeteren door middel van verschillende type innovaties. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van RPA binnen het levenbedrijf van Nationale-Nederlanden

Meer sprekers worden geladen